previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Asanus Premium Line Instrumentarium

ASANUS is een zeer efficiënte totaalaanbieder van meer dan 18.000 verschillende chirurgische en minimaal invasieve instrumenten op het gebied van algemene en buik- en transplantatiechirurgie, cardiothoracale chirurgie, vaatchirurgie, urologie, gynaecologie, orthopedie, traumatologie, microchirurgie, neurochirurgie en oogheelkunde.

  • hoogwaardige materialen
  • uniforme en vaste kwaliteit
  • zuinig door duurzaamheid

“Langdurige ervaring kenmerkt kwaliteit en productie.”
Vakkundige fabricage met de hoogst mogelijke precisie is de basis van onze chirurgische instrumenten. Chirurgische instrumenten vakmensen met zeer gevoelige fijne motoriek vervaardigen op traditionele wijze onze chirurgische kwaliteitsinstrumenten van geselecteerde materialen in de beste kwaliteit. De nauwkeurige bediening met exacte werkgebieden, zachtheid en elasticiteit evenals een strikt, krachtig gebruik van de instrumenten wordt gegarandeerd door handmatig ervaren productiespecialisten, altijd in overeenstemming met het product.

“Wij produceren volgens onze precisienorm in fijn op elkaar afgestemde vormen en maten.“
De ASANUS-instrumenten doorlopen een hoge boven de norm liggende kwaliteitscontrole. Bij deze kwaliteitscontrole worden specifieke details gebalanceerd met het respectievelijke type instrument en worden ze precies gecontroleerd volgens de eisen van de corresponderende kwaliteitsnormen van professionele chirurgen.

 

Wilt u deze pagina met iemand delen?