previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Verkleining besmettingsrisico

De Sphere wordt ingezet bij het doorblazen van lumen in langwerpige medische instrumenten zoals boren, slangen, canules en laparoscoopbuizen. De Sphere heeft als primaire doel: vermindering besmettingsrisico.
• Vermindering van het contaminatierisico van uw CSA medewerkers.
• Vermindering van het contaminatierisico van uw CSA ruimte.
• Vermindering van contaminatie en corrosierisico van het instrumentarium.
• Dwingende werkmethode, niets kan worden vergeten of overslagen

Innovatief ontwerp.

De Sphere is ontwikkeld om lumen veilig in een eigen en continu gesloten omgeving door te blazen. Dit is gerealiseerd met een speciaal ontworpen dubbele klep aan inlaatzijde en een Hepafilter op de uitlaatzijde. De bolhelften worden stevig op elkaar geklemd door middel van een speciale pakking en drie klemmen. In het ontwerp is een dwingende werkmethode meegenomen. Het risico van overslaan of vergeten wordt voorkomen doordat bundelen van de instrumenten niet meer mogelijk is.

De Sphere geeft een optimaal zicht op het proces.

De Sphere is uitstekend te implementeren in uw CSA ruimte.
De vereisten voor inzet in uw CSA ruimte; alleen een werkplek van 30x30cm en een persluchtaansluiting. De werkplek mag daarnaast van tijdelijke aard zijn in verband met het portable ontwerp van de Sphere.
Gebruik van de Sphere. Prik een instrument in de inlaattunnel en blaas met perslucht de lumen door. Trek het instrument er weer uit. Gereed, volgende instrument.
Na gebruik. Demontage van de Sphere als voorbereiding op een desinfecterende wasbeurt vindt plaats in beladingsruimte van de medische wasmachine. Binnen enkele seconden is de Sphere zonder gereedschap te demonteren.
Voor gebruik.
Montage van de Sphere vindt na het wassen plaats in de CSA ruimte. Montage kost slechts enkele seconden en kan worden uitgevoerd zonder gebruik van gereedschap. Een foutee montage van de Sphere is door het slimme ontwerp vrijwel onmogelijk

Sphere

Download hier

Vul uw email adres in

Ik ga akkoord met de Privacy Policy en schrijf me in voor de RP Medicalling nieuwsbrief.
Uitschrijven kan op elk gewenst moment.

Wilt u deze pagina met iemand delen?