Corona-crisis

De maatregelen die de autoriteiten hebben genomen om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, vormen een bijzondere uitdaging voor ons bedrijf. Schoolsluitingen en mobiliteitsbeperkingen, evenals verwacht personeelstekort als gevolg van ziekte of quarantainemaatregelen vereisen onze uiterste aandacht en toekomstgerichte planning. Hierbij ligt enerzijds de instandhouding van de toeleveringsketens van medische hulpmiddelen en anderzijds de implementatie van beveiligingsmaatregelen voor onze medewerkers in het magazijn, op kantoor en tijdens klantbezoeken. Met name in zo’n moeilijke situatie is ons bedrijf zich zeer bewust van haar grote verantwoordelijkheid. Om de nu noodzakelijke aanpassingen aan de crisissituatie door te voeren, hebben we besloten tot de volgende maatregelen en deze onmiddellijk te implementeren: Klantenbezoeken   Om onze klanten en medewerkers te beschermen, zullen we onze klantenbezoeken tot nader order stopzetten.
Afspraken en vergaderingen   Tot nader order nodigen wij u graag uit voor telefonische of videovergaderingen in plaats van persoonlijke afspraken.
Bezoeken aan RP Medical   We vragen om uw begrip dat we vanwege de huidige situatie, voor uw bescherming en voor de bescherming van onze werknemers, geen bezoeken van personen kunnen ontvangen. Heeft u al een afspraak of wilt u dat, neem dan contact met ons op. Aanwezigheid personeel RP Medical. Om onderling contact tussen RP Medical medewerkers te voorkomen werken in wij ploegen. Onze excuses voor eventuele vertragingen. De toekomstige stappen van onze regering en de reacties van onze samenleving zullen ons de komende dagen zeker nieuwe uitdagingen brengen, die we samen met u zullen overwinnen. U kunt er zeker van zijn dat we er alles aan zullen doen om uw bestellingen op tijd te verwerken of te verzenden. We doen ons best! Neem voor vragen gerust contact met ons op. Blijf alsjeblieft gezond. Uw RP Medical-team
Wilt u deze pagina met iemand delen?